22. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BÖRS: Arco Vara korraldas börsivaringu

Arco Vara eile avaldatud info, et kolm osalust on müüdud kahjumiga ning mida mõnedki kommentaatorid pidasid headeks ja rahavooprojektideks, kukutas täna Arco Vara aktsiat ja muutis investorite meele mõruks ka teiste kohalike aktsiate osas.

Arco Vara aktsia kukkus maksimaalsed lubatud 15 protsenti ja seejärel õgvendas börs aktsia kukkumisruumi. Aktsia sulgus 23,3 protsendise kukkumisega 3,60 kroonile. Aktsia päeva madalamaks hinnaks kujunes 3,13 krooni ja kõrgeimaks 4,07 krooni. Tegemist oli tallinna börsi suurima käibeaktsiivsusega aktsiaga. Aktsia käive ulatus 3,2 mln kroonini, tehinguid tehti ülekaalukad 282. Ühegi teise aktsia käive saja tehingu taset ei ületanud.

Väga napilt vandus käibelt Arco Varale alla Nordecon Internationali aktsia, mille hind langes kaks protsenti, 22,84 kroonile.

Tallinki aktsia hind püsis 5,95 kroonil, käivet tuli 2,2 mln krooni. Laevanduskompanii teatas, et avaldab 12 kuu auditeerimata vahearuande esmaspäeval 26. oktoobril kell 16.

Merko Ehituse aktsia leidis jõudu päeva lõpuks tõusta 0,2 protsenti, 86,06 kroonile. Selle aktsia käive oli 2,2 mln krooni. Tõusis ka Järvevana aktsia, seda 2,6 protsenti. Käive oli 0,15 mln krooni. Kõigi ettevõtete aktsiatega sooritati tehinguid, langejate seas ei olnud ka Eesti Telekomi aktsia. Teised aktsiad langesid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474