23. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LHV Pank teenis 2,7 miljonit krooni kasumit

LHV Panga bilansimaht kasvas kolmanda kvartali lõpuks 600 miljoni kroonini ja pank teenis 2,7 miljonit krooni kasumit. Panga hoiuseportfelli lisandus ligi veerand miljardit krooni hoiuseid ja laenuportfelli ligi 60 miljonit krooni laene.

LHV Panga kolmanda kvartali netotulud kasvasid võrreldes eelmise aasta kolmanda kvartaliga 16%, teatas pank. Kolmandas kvartalis teenis pank 2,7 miljonit krooni kasumit.

"Vaatamata keerulistele aegadele majanduses oleme suutnud säilitada oma panga kasumlikkuse ja samal ajal tegelenud uute pangateenuste arendamisega. 2010. aasta alguses lisanduvad juba toimivatele hoiustele ja laenudele ka arveldused ja uus internetipank," ütles LHV panga juhatuse esimees Erki Kilu.

LHV Panga hoiuste maht kasvas kolmandas kvartalis 249,1 miljonit krooni, jõudes kvartali lõpuks 488,8 miljoni kroonini. Sellest 191,5 miljonit krooni olid nõudmiseni ja 297,3 miljonit krooni tähtajalised hoiused. 52% hoiustest olid Eesti kroonides, 34% eurodes ja ülejäänud muudes valuutades.

Panga laenuportfelli maht kasvas kolmandas kvartalis 59,1 miljonit krooni, jõudes kvartali lõpuks 95,5 miljoni kroonini.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474