26. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hummeri-mehe maja nüüd kolme miljoni võrra soodsam

Pankrotistunud Hummeri-mehe Marek Hariku pankrotihaldur on enampakkumisel oleva Suurupi külas, Harku vallas asuva viietoalise maja hinda alghinda alandanud võrreldes esimese enampakkumisega kolm miljonit krooni.

Pakkumisel oleval kinnistul asub eramu, mille suletud netopind on 312,6 m², lisaks terrass 21,9 m². Selle alghinnaks on nüüd viis miljonit krooni, selgus Ametlikes Teadaannetes välja kuulutatud enampakkumisest. Majas asub ka 70m² suurune garaaž, mille pealt teisel korrusel leiab lavaga muusikaruumi.

Enampakkumise tähtaeg on 12. november. Enampakkumise osavõtutasu on 5000 krooni. Marek Harik pankrotistus selle aasta aprillis, kui tema pankrotti taotles kohtus SEB Pank AS.

Juunis korraldatud enampakkumisel tahtis pankrotihaldur saada kinnistu eest minimaalselt 6,5 miljonit krooni ja umbes kuu aega hiljem juulis 6 miljonit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474