Kreeka karistab suurettevõtteid ja kinnisvarahaisid

Kreeka rahandusminister George
Papaconstantinou teatas täna, et madala sissetulekuga kodumajapidamised saavad
miljard eurot erisoodustusi, vahendab Stratfor.

See raha tuleb umbes 300 Kreeka suurettevõtte täiendavast 5-10 protsendisest ühekordsest maksustamisest. Kõrgema maksuga saavad karistatud kompaniid, mis teenisid 2008. aastal enam kui viie miljoni euro suuruse puhaskasumi. Sel teel plaanitakse saada 870 mln eurot. Ülejäänud 180 mln eurot plaanitakse koguga tõstetava kinnisvaramaksuga nendelt kinnisvaraomanikelt, kellel on enam kui 600 000 euro eest kinnisvara. See puudutab umbes 60 000 suurt kinnisvaraomaniku.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised