6. november 2009

Jüri Käo kasutab 17 dividendimiljonit eraisiku investeeringuteks

Suurärimees Jüri Käo on endale tänavu välja kirjutanud 17,4 miljonit krooni. Seda on umbes kolm miljonit krooni vähem kui mullu.

"Eks see kulub nii-öelda eraisiku investeeringuteks. Kui Sõõrumaa ütleb, et koolitab dividendide eest lapsi ja suunab sellest osa tarbimisse, siis see on väga õige suhtumine. Keegi peab neid asju poest ostma ju. Aga Jüri Käo ise tehast asutama ei hakka. Meil on NG Investeeringutes omavaheline kokkulepe, et kõik finantsinvesteeringud teeme grupi kaudu," räägib Käo naeruselt.

Kas Käole ka 21%-line dividendide maksustamine vastukarva on? "Ei noh. Ettevõtja jaoks on maksud alati kõrged! Aga üldiselt on minu meelest mõistlik protsent. Täitsa OK ju! Minu meelest on palju olulisem see, et keegi Eestis enam kunagi ettevõtete tulumaksu ei taastaks. Vaat see oleks kole! Praegu on ettevõtete tulumaksu puudumine meie ainus eelis teiste, naaberriikide ees," rääkis ta.

Jüri Käo kasutab 17 dividendimiljonit "eraisiku" investeeringuteks

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474