2. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn kärbib Linnahalli tegevusalasid

Tallinna linnavalitsus plaanib vähendada Tallinna Linnahalli tegevusalasid, samuti vähendatakse juhatuse liikmete arvu.

Tallinna linnavalitsus esitas linnavolikogule otsuse eelnõu, millega kinnitatakse Tallinna Linnahalli ASi põhikiri uues redaktsioonis ja võrreldes seni kehtiva põhikirjaga piiratakse aktsiaseltsi tegevusalasid ning määratakse juhatuse liikmete arvuks senise kolme asemel üks kuni kaks juhatuse liiget, teatas Raepress.

Tallinna abilinnapea Eha Võrgu sõnul on seoses aktsiaseltsi tegevuse ümberkorraldamise otsustamisega vaja põhikirjas vähendada ka aktsiaseltsi tegevusalasid ning linnavalitsus teeb ettepaneku sätestada aktsiaseltsi tegevusaladeks äriruumide üürile andmise ja üürnikele kommunaalteenuste vahendamise.

Tallinna linnavalitsus toetas 25. novembri istungil aktsiaseltsi nõukogu ettepanekut sulgeda edaspidise renoveerimise eesmärgil alates 1. jaanuarist 2010 linnahalli kontserdihall ning jätkata üürisuhteid linnahalli üürnikega. Ühtlasi toetab Tallinna linn 2009. ja 2010. aastal jätkuvalt Tallinna Linnahalli ASi majandustegevust, et tagada linnahalli kompleksi säilimine.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474