9. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta ehitajaks sai Merko ehitusdirektor Tarmo Pohlak

Eesti Ehitusettevõtjate Liit (EEEL) kuulutas täna konkursi Aasta Ehitaja 2009 võitjaks Tarmo Pohlaku, kes võitis tiitli Tallinki büroohoone ehituse juhtimise eest, teatas liit.

Tarmo Pohlak töötab ASi Merko Ehitus üldehitusdivisjoni direktorina.

Konkursiga "Aasta ehitaja 2009" selgitati välja ehitusjuht, kelle tööle on andnud tunnustuse tema juhitud objekti tellija, samuti arhitekt, projekteerija või ehitusjärelvalve teostaja.

„Meie konkursi eesmärk on propageerida ehitaja ametit ja tunnustada oma ala parimaid,“ sõnas Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatuse esimees Tiit Kuuli.

„Vaatamata ehituse ajutisele madalseisule ei kao ehitaja amet kusagile ja me tahame, et hea ehitaja oleks ühiskonnas hinnatud,“ lisas Kuuli.

Žürii hinnangul paistab Tarmo Pohlaku poolt rajatud Tallinki hoone (Meelis Pressi Arhitektuuribüroo) silma kõrge ehituskvaliteedi poolest. See nominent täitis mitmes punktis kõige paremini konkursi tingimusi. Tallinki maja on väga hästi teostatud objekt ja selle puhul esines ka mitmeid tavapärasest erinevaid lahendusi.

Seda, et tegemist on väga hea ehitusprojektijuhiga, tõendab ka asjaolu, et Tallink kui tellija on praktiliselt kõik oma eelnevad arendused teostanud ühe ja sama projektijuhiga, mis on kahtlemata suur tunnustus projektijuhile.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474