11. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Palts: Raadikul ehitatakse kriisi juurde

Raadiku munitsipaalelamute rajamine annab tööd vaid mõnele ettevõtjale ja solgib niigi raskustes ehitusturgu, väitis endine Tallinna linnapea ja ettevõtja Tõnis Palts.

"Tallinn on sõlminud ülisoodsa lepingu ehitajatega, seda juba kriisi ajal, kui ehitushinnad olid sügavas languses," sõnas Palts.

"Askeldamine Raadikul viib ülejäänud Tallinna korterite hinnad kunstlikult veelgi alla, mis omakorda alandab pangatagatisteks seatud eluruumide väärtust. Kümned tuhanded tallinlased kannatavad selle hurra-projekti all, mis toidab lõpuks vaid paari valitud ettevõtjat. Niigi kriibib kriis täna igat perekonda, aga Tallinna linnavalitsus ehitab Raadikul kriisi juurde," lisas Palts. 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474