15. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Salva Kindlustus maksis välja ligi 14 miljonit krooni

Salva Kindlustus maksis tänavu novembris kahjujuhtumite eest kokku 13,8 miljonit krooni hüvitisi, teatas kindlustusettevõte.

Enim hüvitisi maksis Salva novembris välja liikluskindlustuses, kus hüvitamisele kuulus 4,8 miljonit krooni ning kaskokindlustuses, kus hüvitati kahjusid üle 3,7 miljoni krooni eest.  Varakindlustuse hüvitisi maksis Salva Kindlustus eelmisel kuul 2,8 miljoni krooni ning reisikindlustuses ligi 2,3 miiljoni krooni eest. Möödunud aasta sama perioodiga võrrelduna vähenes makstud hüvitiste summa eri kindlustusliikide peale kokku 14%.

Salva Kindlustus kogus novembris ligi 19,7 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on 2008. aastaga võrreldes 22,6% võrra vähem. Aasta esimese üheteist kuuga kokku on Salva Kindlustuse poolt kogutud kindlustusmaksete summa vähenenud viiendiku võrra ehk 20,5%.

Salva Kindlustuse AS on 1993. aastal loodud kahjukindlustusselts, mille turuosa on Statistikaameti andmetel üle 7%. Salva Kindlustus pakub era- ja äriklientidele kõiki enamlevinud kahjukindlustustooteid ning omab 22 esindust ja müügipunkti üle Eesti.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474