16. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome linnapead teenivad rohkem kui peaminister

Soome suuremate linnade juhid teenivad paremat palka kui peaminister Matti Vanhanen, vahendab Taloussanomat Keskisuomalaineni uudist.

Keskisuomalaineni tehtud võrdluse järgi erinevad linnapeade palgad üksteisest palju, vahe võib olla isegi 5000 eurot ehk 78 000 krooni kuus.

Lehe võrdluse järgi saab parimat palka Espoo linnapea Marketta Kokkonen, kelle palk on 15 453 eurot ehk 241 000 krooni kuus. Järgnevad Helsingi ja Jyväskylä linnapea. Palga poolest ületab juhtkolmik peaminister Matti Vanhaneni, kes teenib kuus 13 950 eurot ehk üle 217 000 krooni.

Kõige väiksemat palka saavad Kuopio, Oulu ja Vantaa linnapead.

Keskisuomalainen võrdles Soome kümne suurema linna juhtide kuupalku sellel aastal. 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474