24. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hillar Teder likvideerib Rocca-Al-Mare Tivoli

Hillar Tederi firma Ühendatud Kapital AS otsustas 26. oktoobril likvideerida ASi Rocca-Al-Mare Tivoli, avaldasid Ametlikud Teadaanded.

Ettevõtte likvideerijaks on nimetatud Uve Jürgens.

Rocca-Al_Mare Tivoli on 1995. a asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks oli lõbustuspargi haldamine. Ettevõte omas 2008. a alguses hoonestusõigust Tallinnas Paldiski mnt 100 asuvale 16 878 ruutmeetrisele krundile, kus asus Rocca Al Mare lõbustuspark.

2007. a suvel lõbustuspark külastajatele väravaid ei avanud, kuna omanike hinnangul oli meelelahutusasutus oma olemuselt vananenud ega pakkunud lastele huvi. Terve aasta tegeleti uue meelelahutuskontseptsiooni väljatöötamisega ning samal ajal müüdi vanu atraktsioone.

2008. a lõpus oli Rocca-Al-Mare Tivoli varade maht 52,3 miljonit krooni, kahjumiks kujunes ligi miljon krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474