9. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusfirma nõuab vangis istuvalt Polištšukilt raha

Ehitusfirma KMG nõuab kohtus juba ligi neli aastat kunagise abilinnapea Mait Metsamaa palgamõrva tellimise eest vangis istuvalt kunagiselt turujuhilt Vadim Polištšukilt tema eramu ehitamise eest väidetavalt võlgu jäädud raha.

Seni pole alates 2006. aasta kevadest Harju maakohtu menetluses olev protsess eelistungist kaugemale jõudnud, kuna protsessi juhtinud kohtunik Ene Tsefels jäi mullu suvel pensionile ning uue kohtuniku tulekuga algas protsess algusest, kirjutas ERRi uudisteportaal.

"Tsiviilkohtumenetluse seadustiku järgi arutatakse kohtukoosseisu vahetumisel hagiavaldust algusest peale," ütles maakohtu pressiesindaja Kristina Ots.

AS KMG tahab Polištšukilt (60) tema Vana-Rannamõisa teel oleva eramu ehituse eest saada väidetavalt maksmata jäänud 1,5 miljonit krooni, ent Polištšuk ei ole selle summa suurusega nõus.

Kohus arutab KMG hagi Polištšuki vastu 4. veebruaril.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474