18. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa mängutsoonis avab uksed esimene kasiino

Kaasani ettevõte Royal Time avab 30. jaanuaril esimese kasiino Azov-City mängutsoonis, mis asub Krasnodari krai ja Rostovi oblasti piiril, kirjutas RIA Novosti.

Hiljem kasvab mänguautomaatide arv 300ni ja mängulaudade arv 18ni. Suvel teeb uksed lahti 11kohaline hotell, 2017. aastaks avatakse 233 numbritoaga neljatärnihotell.

Kasiino maksab kinni mängurite bussisõidu Krasnodarist ja Rostovist Doni ääres. 

Alates 1. juulist 2009 tohtisid kasiinod tegutseda vaid spetsiaalsetes mängutsoonides ja neid on Venemaal vaid kolm: Sibirskaja Moneta Primorjes Altai krais, Jantarnaja Kaliningradi oblastis ja Azov-City.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474