15. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Columbus IT: Elisa võiks vana süsteemi juurde pöördumist kaaluda

Kui Elisa näeb, et probleemi lahendamine võib võtta oodatust kauem aega, võib vana süsteemi juurde pöördumist kaaluda, soovitas kliendihalduslahenduste pakkuja Columbus IT Partner Eesti juht Ivo Suursoo.

"Kui kliente puudutavad süsteemid ja lahendused on eelnevalt testitud ja juurutamise käigus probleemi pole, siis on kaks asja, millest võis probleem tekkida - kas viga on projektijuhtimises või tekkis tehniline tõrge," kommenteeris Suursoo Elisa uuele kliendihaldus- ja arveldussüsteemile üleminekul tekkinud arvete väljastamise probleemi.

"Keerulistes süsteemides on kahe paralleelse süsteemi hoidmine komplitseeritud, kuid kui ettevõttel on nii suur hulk kliente nagu Elisal, peaks plaan B olemas olema ," tõdes ta.

Suursoo märkis, et oma loomult on kõik optimistid ning usutakse, et uus süsteem hakkab tõrgeteta tööle. "Kui siiski ilmneb viga ja vea parandamisel ei osata hinnata sellele kuluvat aega, tundub tagasipöördumine vana süsteemi juurde vähem võimatu."

"Kui Elisa näeb, et probleemi lahendamine võib võtta oodatust kauem aega, võib vana süsteemi juurde pöördumist kaaluda," lisas ta.

Suursoo leiab, et kriitiline on siiski teenuse sisu, mida pakutakse. "Ettevõtja jaoks võib probleem olla klientidele jagatud limiitides, mis pidurdab palga arvestamist, kuid kriitiline oleks seis siis, kui sidet poleks," märkis ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474