25. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnopargi arendaja: kõige vaiksem aeg on läbi

Paldiski Tehnopargi OÜ juhatuse liige Tõnu Puidak ütles Äripäevale, et kõige vaiksem aeg on juba läbi ja tehnopargis käib juba uusi ettevõtteid maad kuulamas.

"Oleneb kapitali hinnast, kui on vaba kapital, on mõistlik praegu juba arendada," kommenteeris Puidak suuremate ehitustööde algust Ameerikanurga äripargis.

Puidaku sõnul on Paldiski Tehnopark klientide vastuvõtuks valmis ja lisaks seal juba tegutsevale ettevõttele on käinud ka uusi huvilisi. "Neid võiks muidugi alati rohkem olla, kuid kõige vaiksem aeg on tõepoolest möödas," lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474