5. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laidoneri villa taas müügis

AS Estam pankrotihaldur müüb 12 miljoni kroonise alghinnaga taas Laidoneri villat Tallinnas Tuvi tn 14b, avaldas sundmüügiportaal varad.ee.

Kinnistul paikneb ajaloomälestisena registreeritud kindral Johann Laidonerile 1922.-1940. aastal kuulunud maja. Kehtestatud on detailplaneering, mis lubab villa kõrvake ehitada veel kaks hoonet. Krundi lubatud täisehituse protesnt on 37 ja maksimaalne lubatud korruste arv 3.

Möödunud korral pani pankrotihaldur Laidoneri villa müüki eelmise aasta detsembris, siis oli alghinnaks 14 miljonit krooni. Esimese enampakkumise alghinnaks oli 17 miljonit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474