8. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Miljardär kustutab võlgu ekskursioonijuhina

Moskva tuntud ehitusmagnaat Sergei Polonski töötab ekskursioonijuhina, et oma ettevõtte võlgu kustutada, kirjutas portaal Finans.ru.

Sel reedel, laupäeval ja pühapäeval said moskvalased võimaluse kohtuda 100 dollari eest Mirax Groupi direktorite nõukogu esimehe Sergei Polonskiga. Ettevõtte koduleheküljele ilmus karje "Vajame väga raha!" ja kutse individuaalsele ekskursioonile ärimehega.

Pooleteisetunnise ekskursiooni eest tuli maksta 100 dollarit, summa sees olid ka suupisted ja šampanja kompleksi Federatsija tornis Vostok (ida - toim), 62. korrusel.

Polonski ekskursioonid olid osaks Miraxi reklaamikampaaniast, kus kinnisvaraarendaja müüb kortereid. Müümata ruutmeetrite kogumaht ulatub 30 000ni, aga kui ehitatakse valmis ka teine torn, mis kannab nime Zapad (lääs - toim), 120 000ni. Korterite müügist piisaks, et maksta tagasi Alfa-bankist võetud 155 miljoni dollarine laen, kuid mitte selleks, et kustutada kõik ettevõtte võlakohustused, mis küünivad ligi 500 miljoni dollarini.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474