22. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa: intressi pole mõistlik  fikseerida

Uus Maa Kinnisvara juhatuse esimees Jaanus Laugus ütles, et intresside fikseerimine antud hetkel pole mõistlik, sest intress fikseeritakse baasist kõrgemal.

Laugus selgitas, et arvestada tuleb hetkel kehtivaid baasintresse ning tõika, et intress fikseeritakse alati baasist kõrgemal.

 "Lisaks toob intressi fikseerimine kaasa lepingutingimuste muutmiskulud," rõhutas ta.

Lauguse hinnangul võib eeldada, et Eesti majandusseis paraneb, intressid langevad, kinnisvara hinnad tõusevad ja kinnisvaraturg aktiviseerub. Sellest johtuvalt võivad muutuda laenu võtnud inimeste vajadused elamispinna osas. "See tähendaks lepingu taaskordset muutmist, mis on kallis lõbu," möönis ta.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474