27. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vegaday plaanib rajada turvafirma

OÜ Vegaday omanik Marko Arge ütles, et plaanib rajada turvafirma ning seoses sellega otsitakse 30 turvatöötajat.

Plaanis on asutada turvafirma ja otsime selle jaoks turvatöötajaid, ütles Arge. "Me tegeleme hetkel paberimajandusega ja samal ajal on mõistlik töölisi otsida selle jaoks," mainis Arge.  "Tuleb välja vaadata, kes sobivad turvatöötajateks ja kes mitte, inimesi, kes ennast tööle pakuvad on praegu igasuguseid," lisas ta.  

Millest tuli idee turvafirma luua, kommenteeris Arge, et firma on seni tegelenud korrapidamisteenusega. "See pole päris see, siis mõtlesime asja teha päris ametlikuks, luua turvafirma ja et kõik oleks seadusega kooskõlas," täpsustas Arge.

Kas ka tulevasel turvafirmal on juba kindlad kliendid olemas Arge veel öelda ei tahtnud. "Läbirääkimised käivad, aga hetkel ei saa midagi mainida ja öelda," lausus ta ning lisas, et lähima kuu aja jooksul peaks kõik ametlikult selguma. 

Samuti ei olnud turvafirma looja veel kindel, kas teenuseid hakatakse osutama senise firma nime all või mitte. "Vegady nime alt teenuse osutamine ei ole veel reaalne, võimalik et see muutub, ei ole kindel selles," teatas mees. 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474