29. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moskva linnapea: eesmärk oli suur kahju

Moskva linnapea Juri Lužkovi sõnul olid plahvatused kavandatudki põhjustama eriti suuri kahjusid, kirjutas lenta.ru.

Moskva linnapea Juri Lužkov ütles, et plahvatused olid spetsiaalselt planeeritud sellele hetkele, kui metroorong jõudis peatusesse, et kahjustused oleksid võimalikult suured. Praegu on linnapea Park Kulturõ metroojaamas.

Lužkovi sõnul vastas kummagi metrooplahvatuse võimsus 300-400 grammile trotüülile, vahendab lenta.ru RIA Novosti uudist.

Praegu otsib miilits koertega lõhkeaineid kõigist pealinna metroojaamadest, seni pole midagi kahtlast leitud. Metroo passikontrolli on tugevdatud. Lõpp-peatustes otsivad metrootöötajad hoolikalt läbi kõik metroovagunid.

Venemaa julgeoleku FSB töötajad viibivad plahvatuskohtades, on algatatud uurimine terrorismi süüdistusega.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474