29. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nord Stream tahab taas Eesti merd uurida

Korra Eesti võimudelt juba eitava vastuse saanud Nord Stream esitas siinsetele võimudele uue taotluse Eesti majandusvööndis uurimistööde läbiviimiseks, et hinnata gaasitoru rajamise võimalikku piiriülest mõju merekeskkonnale.

Samas märgib Nord Stream läbi advokaadibüroo MAQS Law Firm OÜ saadetud taotluses, et Nord Streami ehitatakse sõltumata Eesti loast Soome majandusvööndis ja Soome lubade alusel, edastasid ERR Uudised.

Nord Stream põhjendab uut uuringutaotlust piiriülese seireprogrammiga.

Kui Eesti loa annab, asub Nord Stream seirama Eesti majandusvööndi vee kvaliteeti, merepõhja geokeemiat, bentilise selgrootute elustikku ning toru rajamise mõju kalaparvedele, merelindudele ja mereimetajatele.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474