5. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töötukassa teeb info küsijatele lauatelefoni kõne välja 

Alates tänasest on lauatelefonilt töötukassa infotelefonile helistamine tasuta, teatas kassa.  

Varem maksis helistaja infotelefonile helistamise eest nii, nagu kõigi teistegi kõnede puhul kõnealustustasu ja paketipõhise minutihinna. Nüüdsest tasub need kulud töötukassa. Infotelefonile saab tasuta helistada ka läbi Skype’i, valides „tootukassa“

Mobiiltelefonilt helistades oleneb kõne hind konkreetse mobiilsideoperaatori hinnakirjast.

Töötukassa kõnekeskus vastab klientide päringutele tööpäeviti. Sel aastal on vastatud 13 438 kõnele.

Lisaks infotelefonile saab teavet töötukassa tegevuse kohta küsida kassa kodulehe kaudu. Sel viisil on aasta kolme esimese kuuga vastuse saanud 1471 küsimust.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474