6. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO vähendas juhatust

ERGO kindlustusseltside kaheksaliikmelisest juhatusest Baltimaades sai viieliikmeline.

Varem oli igast riigist kaks juhatuse liiget, kellest üks täitis administratiivjuhi ülesandeid ja teine vastutas müügi- ja turundustegevuste eest. Eestist olid nendeks Sergei Vahnitski ja Marek Zacek. Lisaks oli ka elukindlustuse- ja investeeringute valdkondadel omad vastutavad juhatuse liikmed.

"Uus juhatus on viieliikmeline ning kõik juhivad oma funktsioone kõigis kolmes riigis. Nii näiteks juhib kõigi kolme riigi administratiivseid tegevusi üks juhatuse liige, kelleks on Sergei Vahnitski, ning turunduse-müügi funkunktsioone juhatuse liige Marek Zacek," selgitas ERGO Kindlustuse ASi kommunikatsioonijuht Anu Vahtra-Hellat.

Saulius Jokubaitis kureerib juhatuse liikmena kolmes riigis kahjukindlustusvaldkonda ja Deniss Sazonovs elukindlustusvaldkonda, lisas ta.

Sooviga juhtida gruppi integreeritult, kinnitas ERGO Balti seltside nõukogu 30. märtsil Balti riikide juhatuse uue koosseisu järgnevaks kolmeks aastaks ning juhatuse liikmete vastutusvaldkonnad. Nõukogu otsus on kooskõlastatud kolme riigi järelvalveasutustega.

ERGO teatel on nad hetkel ainus kindlustusgrupp Baltimaades, mis töötab ühendatud juhtimise alusel. "Oleme liikunud aastatetagusest juhtimise konsolideerumisest kaugemale, võttes kasutusele uue juhtimismudeli ja kohandatud funktsioonidega struktuuri. Sellel on kaks eesmärki: täiustada teenuseid ja tugevdada ERGO positsiooni," ütles ERGO Baltimaade seltside juhatuse esimees Kestutis Bagdonavicius.

Tema sõnul liiguvad ERGO Baltimaade seltsid suurema sünergia ja efektiivsuse suunas. "Kujundlikult öeldes, me ehitame ühte maja, võttes kasutusele erinevate turgude parimat praktikat. Sellest võidavad ERGO kliendid uute lahenduste ja töötaja väljakutsete näol," ütles Bagdonavicius.

Üheks sammuks seltside tõhusama juhtimise suunas on selle aasta kolmandas kvartalis lõppev ERGO elukindlustusseltside ühinemine Euroopa äriühinguks. "See tegevus näitab selgelt, et me näeme tulevikus järjest enam kolme kindlustusturgu ühe ärina ning ühendame oma ressursid, kus see on mõistlik. Ka seltside omanik, ERGO Kindlustusgrupp käsitleb Baltimaid ühtse tervikuna," märkis Bagdonavicius.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474