12. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Posti juht: juhtkonna koos reisimine pole turvaline

Kui ettevõtte juhtkond reisib koos, siis on see ettevõtte jaoks seotud turvariskiga, ütles ASi Eesti Post juhatuse esimees Ahti Kallaste.

„Olen sellele tähelepanu juhtinud, et juhtkond ei tohiks kunagi viibida ühes transpordivahendis, olgu siis bussis, autos või lennukis ega ka välismaal ühes ja samas hotellis,“ lausus Kallaste, ent nentis, et kuigi nad on turvariskist teadlikud, ei õnnestu siiski alati seda silmas pidada. „Eriti veel nüüd, mil nelja juhatuse liikme asemel on meid vaid kaks,“ lisas Kallaste. 

Poolas hukkus laupäeval lennuõnnetuses ühes lennukis reisinud riigipea ja suur osa eliidist. Sellest ajendatuna esitas Äripäev täna ettevõtjatele päevaküsimuse, kas teie ettevõte on sellise riskiga arvestanud ja juhtkond reisib eraldi?

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474