15. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome võib kahekordistada tuumaelektri toodangu

Soome Teollisuuden Voima ja E.ONi veetav grupp võivad ehitada Soome kolm tuumareaktorit, mis viiks reaktorite arvu seitsmeni, vahendab Bloomberg.

See kahekordistaks järgmise kümne aastaga Soome tuumaenergia tootmise. Soome valitsus peaks langetama otsuse aprillis. Soome rahandusminister Jyrki Katainen ütles, et eesmärk on asenda elektri import Venemaalt. Ta lisas, et ei ole mõtet maksta Venemaale elektri eest, mida Soome ise suudab toota.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474