10. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata palju teenis volikogu juht

Volikogu esimeestest sai iga viies mullu suurema hüvitise kui tunamullu, enamiku puhul kergitas hüvitist lahkumiskompensatsioon.

Üle pooltel (54%) volikogu esimeestest hüvitis 2009. aastal langes.

Ametis jätkavatest omavalitsusjuhtidest on keskmine sissetulek koos kõikide lisatasudega kuus kerkinud igal kuuendal (13%) ja langenud üle pooltel (65%).Kui vaadata aga nende keskmist kuupalka, siis põhipalk on tõusnud igal viiendal (20%) ja langenud üle pooltel (54%).

Iga kolmas (33%) pärast sügisel toimunud valimisi ametisse tulnud omavalitsusjuht teenis mullu kuus keskmiselt rohkem kui eelkäija ja iga teine (49%) teenis eelmise juhiga võrreldes vähem.

 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474