15. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Savisaar avas kalaturu

Tallinna linnapea Edgar Savisaar avas täna vanalinna vahetus läheduses Kalasadama kai ääres kalaturgu, teatas Raepress.

„Novembris 2003 algatati Kalasadama ja selle lähiala detailplaneering, milles kavandati kalaturg just siia ajaloolisse asukohta Põhja-Tallinnas. Täna oleme niikaugel, et see turg on teoks saanud ja Tallinn on saanud endale taas juurde ühe vajaliku ja väärtusliku koha – kalaturu, nagu see oli siin sada aastat tagasi, koht kus kaubeldakse Eesti vetest püütud kalaga," ütles Savisaar.

Kalaturu puhul on Põhja Tallinna linnaosavalitsuse koostööpartneriteks aktsiaselts Pro Kapital Eesti ja tulundusühistu Kalaturustusühistu.

Esialgu hakkab Kalaturg tegutsema laupäeviti kella kümnest neljani.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474