18. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kindlustusmaaklerite Liidu tegevjuhiks sai Reet Rattur

Eelmisel nädalal valis Eesti Kindlustusmaaklerite Liit (EKML) tegevjuhiks Reet Ratturi. Varasemalt pole EKMLil tegevjuhti olnud, ametikoha loomise tingis vajadus kaitsta aktiivsemalt  EKML liikmete ja nendeklientide huve kindlustusturul.

„Liidu tegevjuhina on minu esimeseks ülesandeks anda EKML nimel panus, et uus liikluskindlustuse seadus lähtuks kindlustusturu headest tavadest ega rikuks kindlustusmaaklerite klientide huve,“ kirjeldas oma esmaseid tööülesandeid EKMLi tegevjuht Reet Rattur.

„Pikemaajaliselt olen eesmärgiks seadnud senisest suuremal määral diskussiooni tekitamise kindlustusturul toimuva üle ja EKMLi suhtluse suurendamise avalikkuse ning oluliste koostööpartneritega,“ rääkis Rattur.

„Otsustasime luua tegevjuhi ametikoha, sest soovime rohkem teadvustada kvaliteetset teenust pakkuvate kindlustusmaaklerite rolli kindlustusturul,“ kommenteeris otsust EKMLi juhatuse esimees, IIZI Kindlustusmaakleri juht Risto Rossar. „Reet Ratturi tugev õigusalane taust ja pikaajaline tegutsemine kindlustussektoris olid põhjused, miks valisime tema uueks tegevjuhiks,“ lisas Rossar.

Reet Rattur on kindlustussektoris töötanud ligi kümme aastat, olles juhtinud muuhulgas Hansa Kindlustusmaakleri kahju- ja õigusosakonda ning töötanud Hansa Varakindlustuse peajuristina. Alates 2001. aastast on Rattur tegelenud ka kindlustusteemaliste vaidluste lahendamisega Eesti Liikluskindlustuse Fondi kindlustuse vaidluskomisjoni liikmena ning 2007. aastast töötanud õigusteenuste juhina kindlustusõiguse büroos E-jurist. Reet Rattur on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna.

Mittetulundusühingu Eesti Kindlustusmaaklerite Liidu eesmärk on korraldada Eesti Vabariigis tegutsevate kindlustusmaaklerite koostööd, esindada ning kaitsta oma liikmete ühiseid huve ning teha toiminguid kindlustusmaaklerlusele soodsaima ning rahvusvahelistele normidele vastava ärikeskkonna tekkeks.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474