25. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RKAS: kinnisvaraturg on elavnemas

Kinnisvaraturg näitab selgelt elavnemise märke, kuna riik müüs maha Tallinnas asuvad Vikerlase ja Pärnu maantee politseimajad ning Kentmanni tänava kohtuhoone, teenides sellega üle saja miljoni krooni.

Riik pani Pärnu maantee alguses asuv viiekordse maja, mis on ehitatud  spetsiaalselt politsei tegevuseks, oksjonil müüki alghinnaga 15 miljonit krooni, maha müüdi see aga umbes kümme protsenti kallimalt, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Kentmanni tänava maja, kus tegutseb Harju maakohus ning istungid toimuvad igal argipäeval, müüs maja alghinnaga 30 miljonit ning taaskord kerkis oksjonil kinnistu hind umbes kümme protsenti. Uue omaniku on leidnud ka Vikerlase tänava politseimaja, mille alghind oli 50 miljonit.

Seda, kellele kolm kinnistut müüakse, Riigi Kinnisvara Akstiaselts (RKAS) veel ei ütle, sest ka varem on juhtunud nii, et ostja ei ilmu mingil põhjusel notari juurde.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474