24. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pankrotihaldur müüb Simmi kinnisvara

Riigireetmises süüdi mõistetud Herman Simmi pankrotihaldur pani müüki kinnistu Munsi külas Viljandimaal, Ristna kinnistu Harjumaal ja Otti kinnistu Raplamaal.

95,5 hektarilise kogupindalaga Munsi kinnistu on kaasomandis ning Simmile kuulub vaid pool sellest, edastas sundmüügiportaal varad.ee. Veerandi omanik on maksuvõlglane Martin Künnap. Simmi osa alghinnaks määrati enampakkumisel 550 000 krooni.

Ristna kinnistu alghinnaks on 400 000 krooni ja Otti kinnistu eest soovib haldur vähemalt 150 000 krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474