12. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moskvasse kerkib 5000 moodsat pommivarjendit

Moskvas on valmimas tsiviilkaitseotstarbelise pommivarjendi tüüpprojekt, vahendas RIA Novosti.

Oletatavasti otsustatakse 2011-2012 aasta jooksul, kuhu need 5000 pommivarjendit täpselt tulevad, mida linnavalitsus Moskva piires näha tahab.

Moskva linnapea Juri Luzkov allkirjastas varjendite ehitamise kava 2010. aasta alguses. Varjendid peaks kerkima kaubanduskeskuste, spordirajatiste ja elumajade vahetusse lähedusse. Varjendeid hakkavad korras hoidma täitevvõim ja ettevõtlussektor.

2001. aastal ilmnes, et olemasolevatesse varjenditesse mahtunuks vaid pisut üle poole Moskva elanikest. Osaliselt tulenes varjendite nappus sellest, et 1990ndatel aastatel läks varjendeid erakätesse, peale mida muudeti nad ladudeks ja kontoriteks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474