14. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuum ilm tekitab kogu Eestis elektrikatkestusi

Elektriavariide arv on kuuma tõttu viimastel päevadel kogu Eestis suurenenud, ütles Eesti Energia pressiesindaja Äripäevale. Praegu on elektrivarustuseta Tallinna südalinn, Mustamäe, Õismäe ja Põhja-Tallinn.

"Kas just elektriliinid kuumast üles ütlevad, aga muhvid kuumenevad üle," sõnas Marina Bachmann. Ta lisas, et praegu on elektrita Tallinna südalinn, Mustamäe, Õismäe ja osa Koplist. Bachmann märkis, et praeguse ulatusliku avarii täpne põhjus pole veel teada, kuid see võib olla seotud kuuma ilmaga.

Äripäeva andmetel on praegu peale Kopli kõrgepingeavarii tõttu elektrita ka Kalamaja ja Paljassaare ning elektrivarustuse taastamist on lubatud alles kella 18ks.

Eesti Energia avariibrigaadid on praegu kõik väljas ja tegelevad elektrivarustuse taastamisega.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474