15. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RSA Kindlustusel hüvitiste väljamakseid juunis 23% rohkem kui mullu

RSA Kindlustus maksis 2010. aasta juunis kindlustushüvitisi kokku 5,2 miljoni krooni eest, mis on ligi 23 protsenti enam kui eelmise aasta samal perioodil.

Enamus juunikuu kahjujuhtumitest olid seotud liiklus- ja kaskokindlustusega ning puudutasid põhiliselt autoderohketes rannaparklates või suveüritusel toimunud plekimõlkimisi. Oli ka suurematel kiirustel juhtunud autoõnnetusi, mille tagajärjel tuli auto maha kanda.

RSA Kindlustuse Eesti juhi Kaido Kepi sõnul peaks suvi olema kõigile ilus aeg, aga meie numbrite järgi tähendab see kahjuks ka sagenenud liiklusõnnetusi. „Ainus järeldus on, et peame olema autoga liigeldes ettevaatlikumad ja rahulikumad. Seda nii rahvarohketes kohtades parkides kui maanteel liigeldes,“ ütles Kepp.

RSA Kindlustus kogus kindlustusmakseid juunis 9,67 miljonit krooni, mis kasvatas müügimahtu ligi 9 protsenti võrreldes 2009. aasta juuniga.

Käivet kasvatas veosekindlustuse ja ettevõtte kindlustuse müük, mille taga võib näha üldise majanduse ja ekspordi elavnemist.Kaskokindlustuse müügimahu suurenemine annab alust järeldada, et juunis jätkus ka automüügi taastumine.Endiselt avaldas RSA tulemustele positiivset mõju aprillis tooteperre lisandunud kodukindlustus.

RSA Kindlustuse turuosa on Eestis 3% kogu kahjukindlustuse turust, see on RSA Kindlustuse turundusspetsialisti Katre Uusma sõnul kasvanud eelmise aastaga võrreldes 20%.

2010 poolaasta kahjuhüvitiste väljamakseid oli Uusma sõnul kokku ligi 36 miljonit, mis on võrreldes eelmise aasta sama ajaga kasvanud  29 %."Selle numbri taga on peamiselt liiklus ja kaskokahjud, mida põhjustas väga pikk ja rohke lumega talv," kommenteeris turundusspetsialist. 

RSA Kindlustus tegutseb  Eestis Codan Forsikring A/S Eesti filiaalina, kasutades RSA kaubamärki. Codan Forsikring A/S on Taani  kahjukindlustusselts, mis kuulub rahvusvahelisse RSA kindlustusgruppi. RSA kindlustusgrupp on Baltikumis turuliider, tegutsedes Lätis Balta ja Leedus Lietuvos Draudimase nime all.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474