2. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

60% üürikortereist on üles vuntsitud või uuselamuis

Ligi 60% üürikortereist on heas seisukorras või uued, seisab statistikaameti 2009. aasta aastaraamatus. Kolmandik üürikortereist on rahuldavas seisukorras.

2009. aastal oli kahetoalise korteri keskmine üürihind kommunaalteenusteta Tallinnas 83 krooni ruutmeetri kohta, Tartus 72 ja Pärnus 50 krooni ruutmeetri kohta. Aasta varem olid üürihinnad vastavalt 115, 100 ja 82 krooni.

Eluruumi üürimisel jäid inimeste eelistused varasemaga võrreldes samaks. Peaaegu pooled üürnikud eelistasid kahetoalisi kortereid, neljandik ühetoalisi, viiendik kolmetoalisi ning vaid 2% eramuid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474