30. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank: ootame Arco Vara tugevat paranemist

Swedbanki analüütik Risto Hunt kirjutas Arco Vara tulemuste järgse lühikommentaari, kus märgib, et kinnisvaraturg ja ehitusturg on hakanud lõpuks stabiliseeruma ja paranema ning järgnevatel kvartalitel oodatakse tugevat paranemist.

Arco Vara teise kvartali käive vähenes 15,1 protsenti, 4,48 mln eurole. Puhaskahjum kukkus 92,5 protsenti, 5,1 miljonilt eurolt 383 000 eurole.

Arco Vara likviidsus on jätkuvalt väga problemaatiline, kuigi ettevõte on vabanenud väiksemast investeerimiskinnisvarast, mis ei olnud otsese kontrolli all või ei sobinud muul moel kokku äristrateegiaga, teatas pank.

Üldiselt hindas Swedbank kinnisvarafirma tulemusi neutraalseteks. Kuigi Arco Vara kasumlikkus paranes oluliselt, jätkusid kahjumid. Võla suhe omakapitali on jätkuvalt väga kõrge ja likviidsus ekstreemselt madal, märkis Hunt.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474