6. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sammelselja hiigelarendus haamri all

Kohtutäitur pani võlgade katteks enampakkumisele kunagi Guido Sammelseljale kuulunud hiiglasliku arendusprojekti Mustjala vallas: uut omanikku otsitakse kokku enam kui 120 krundile.

Pankrotistunud Sammelselg on oma äridega kõrvuni võlgades ja Kramer Kinnisvara suurejooneline projekt Mustjala vallas on vaid üks neist, millele kohtutäiturid üritavad uut omanikku leida, kirjutas Saarte Hääl.

Põhiliselt Mustjala valla Merise külas, kuid ka Salme vallas asuvate maatükkide alghinnaks on määratud kordusenampakkumisel üle 13 miljoni krooni, veidi vähem kui esimesel korral. Kohtutäitur Svetlana Põld ütles, et vara on müügil tervikuna ja esimesel korral ükski huviline välja ei ilmunud.

Kümme aastat tagasi kirjutas Meie Maa, et Kramer Kinnisvara ostis Saaremaa ühe suurematest kinnistutest, 1,9 kilomeetri pikkuse rannajoonega 220 hektaril laiuva maalahmaka õigusjärgselt pärijalt miljoni krooni eest.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474