7. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõnajalgade tuuleäri võttis suuna mandrile

Vennad Oleg ja Andres Sõnajalg kavatsevad Saaremaal tuulegeneraatorite püstitamise projekti lõpetada ning keskenduda tuulikute rajamisele mandril.

“Kuna Saaremaale praeguste võimaluste juures enam juurde ehitada pole võimalik, oleme suunanud pilgu mandrile,” rääkis Oleg Sõnajalg. Nii on OÜ-l Estwind Energy näiteks koostöös välisinvestoriga kavas rajada Pärnumaale Saugasse kuni 50 tuulegeneraatoriga tuulepark, kirjutas Meie Maa. 

Need pole aga sõnajalgade ainsad projektid mandril, kuid teistest ei tahtnud Oleg Sõnajalg praegu veel rääkida. Siiski pole Sõnajalad Saaremaaga veel päris lõpetanud, sest Salme tuulepark peaks saama ühe tuuliku juurde ning tuulegeneraatorid peaks tulema ka Muhusse Võikülla ja Nasvale, mille projektid on algatatud tegelikult juba 2004. aastal.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474