8. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merrill Lynch soovitab Jaapani arendajate aktsiaid

Bank of America Merrill Lynchi analüütik soovitab osta Jaapani kinnisvaraarendajate aktsiaid, kuna tõenäoliselt kasvab nõudlus kontorite ja eluasemete järele, kuna keskpank jätab intressimäära null protsendi lähedale, vahendab Bloomberg,

Jaapani maa hindade langus aeglustus, mis muudab kinnisvara atraktiivsemaks, ütles strateeg Masatoshi Kikuchi.

"Võime juba näha, et kinnisvara nõudluse langus on juba üsna põhja tegemise lähistel," ütles Kikuchi. "Kuna ka Jaapani intressimäärad jäävad madalateks, peaksime me nägema taastumist. Investorid peaksid juba hakkama ostma neid aktsiaid," lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474