16. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärna: 31 500kroonine palk on Arengufondis absoluutne alumine piir

Arengufondi juhatuse esimees Ott Pärna mainis täna hommikul riigikogu liikmete küsimustele vastates, et kuigi Arengufond on pidanud aasta jooksul koondama paar töötajat, on töötajate keskmine palk 31 500 krooni.

Pärna sõnul on tema isiklik töötasu olnud algusest peale 60 000 krooni. „Nõukoguga oli ühtlasi kokku lepitud tegelikult päris alguses teine palganumber , kui ma alustasin oli 60 000 asemel 80 000 krooni. Seda ei ole kunagi realiseeritud,“ lisas Pärna.

Lisaks põhipalgale on Pärnale määratud ka korralikult lisatasusid. Mehe enda sõnul pidi ta täitma poole aasta jooksul kahe juhi funktsiooni ja lisatasudega kompenseeriti tema panust ettevõtte töösse.

Üldise palgataseme kommenteerimisel rõhutas Pärna, et kuna arengufond on ekspertorganisatsioon ja investeerimispank, siis esmapilgul kõrge keskmine palk, on tegelikult absoluutne alumine piir.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474