8. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riisalu laenuteemale "nii primitiivselt ei läheneks"

Korruptsioonivastase seaduse kohaldamise erikomisjoni liige, keskerakondlane Aivar Riisalu leiab, et see, kuidas Edgar Savisaar pärast laenumakset 1800 krooniga kuus peaks hakkama saama, ei vääri "nii primitiivset lähenemist".

 "Kuulge, ma ei ole õieti selle teemaga kursis. Edgar Savisaar ei ole kuritegu sooritanud. Keegi ei kahtlusta teda selles. Ühtki jõustunud kohtuotsust ei ole. Politsei on väärteomenetluse algatanud? Ma ei ole seda uudist kusagilt lugenud," ütleb Riisalu pahuralt.

Tema sõnul ei saa üldse nii primitiivselt asjale läheneda.

"Inimene on raamatuid kirjutanud. Tean, et ta on Fixor Holdingu nõukogu esimees. Ma seda 1800 krooni nii tõsiselt ei võtaks. Lõpetage ükskord need ajakirjanduslikud süüdimõistmised," prahvatab parteiline ärimees.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474