22. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõokene: töötaja lahkub elu muutmise eesmärgil

Konkurendile küll töötajaid kaotanud ei ole, pigem on lahkumine ajendatud eraelulistest asjaoludest, rääkis ASi Reisiekspert suuromanik ja tegevdirektor Sven Lõokene.

"Pigem mitte," vastas Lõokene küsimusele, kas ja mitu töötajat on ta konkurendile kaotanud. Varem on mõned läinud küll firmast ära, kuid tegemist on olnud pigem üksikute juhtumitega, lisas ta. "Seda, et korraga läheks (mitu töötajat – toim.) ei ole küll juhtunud," kinnitas ta.

Lõokese sõnul on lahkumised seotud valdavalt eraeluliste asjadega. "Tahetakse oma elu muuta ja arvatakse, et õige on selle muutmisega alustada tööeluliste küsimuste muutmisest," selgitas ta.

"Päris palju inimesi on ka mitte konkurendi juurde läinud. Siis tahetakse veelgi enam elu muuta ja näiteks asuda tööle näiteks oma erialal," rääkis ta. Reisieksperdi tegevdirektor nentis, et ka oma ettevõtte asutamine on olnud töötajate lahkumise põhjuseks. Firmasid on loodud nii turismivaldkonda kui ka muudesse sektoritesse.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474