4. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maksuamet läks Kruuda vara kallale

Maksuamet on seadnud riigi kasuks hüpoteegid ettevõtja Oliver Kruudale eraisikuna kuuluvale kinnisvarale, kokku summas 5,9 miljonit krooni selgub kinnistusregistrist.

Oliver Kruuda ütles Eesti Ekspressile, et see info tuli talle üllatusena ja ta sai sellest teada alles Eesti Ekspressi ajakirjaniku käest.

Kruudale kuulub kokku kuus kinnistut ja kaks korterit, milledele kõigile on seatud hüpoteek maksuameti kasuks. Kolm kinnistut asuvad Nõmmel Helbe tänaval, üks kinnistu asub Rae vallas, üks Kernu vallas ja üks Keila vallas. Korterid asuvad Tallinna vanalinnas Müürivahe tänava 34/Valli tänav 4.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474