9. november 2010

Tele2: kes kaotab mobiiliturul?

Mobiilsidefirma Tele2 tutvustab täna olulisi muudatusi enda tegevuses ning lubab vastata ka küsimusele, kes on Eesti mobiilsides võitjad ja kes kaotajad.

Kell 11 algaval pressibriifingul avalikustab ettevõte olulised muudatused Tele2s ja nende taga oleva äriloogika. Ajakirjanike küsimustele vastavad Tele2 juhatuse esimees Toomas Tiivel, turundusdirektor Kristjan Seema ja klienditeeninduse ning jaemüügi direktor Kristiina Mitt.

Pressikutses on mõned küsimused juba ka ette kirja pandud: 

* Millised on üldse Eesti mobiilsidesektori trendid täna, uue majandustõusu eel? Kes on võitjad ja kes kaotajad? * Millised uued tuuled puhuvad mobiilsides globaaselt ja kuidas need Eestit mõjutavad? * Kas ja kuidas on mobiilsidefirma kogemuste järgi muutunud Eesti tarbijate käitumine? * Kuhu investeeris Tele2 miljard krooni?

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806