18. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Sadam: Seli firma pakkumine oli soodsaim

ASi Tallinna Sadama teatel valis ettevõtte infrastruktuuri hangete komisjon sadama valve- ja läbipääsusüsteemi laiendamise hankes võitjaks Viking Security ASi pakkumise, kuna see vastas kõige enam hanketingimustele ja oli soodsaim.

Tallinna Sadama sadamajulgeoleku osakonna juhataja Marko Reichardt märkis, et komisjoni otsuse kohaselt esitas kolmest pakkujast kaks terviklahenduse, kellest omakorda Viking Security tööde hind oli kõige madalam. "Väited, et otsustamisel omasid mõju ka teised tegurid, on põhjendamatud," lausus ta.

Otsustuskomisjoni ei kuulunud ettevõtte nõukogu ega juhatuse liikmed, vaid komisjoni juhina Tallinna Sadama infrastruktuuri halduse divisjoni juht ja liikmetena sama divisjoni hooldusosakonna juhataja, haldusosakonna juhataja, energiavarustuse osakonna juhataja ja energiavarustuse osakonna peaspetsialist, teatas Tallinna Sadam.

Tallinna Sadam kuulutas tänavu 13. oktoobril välja hanke sadama valve- ja läbipääsusüsteemi laiendamise hinnapakkumuse küsimiseks. Hange puudutas valve- ja läbipääsusüsteemi laiendamiseks Tallinna Vanasadamas ja Muuga sadamas koos hilisemate hooldustöödega kahe aasta vältel. Hanke kuulutuse peale laekus Tallinna Sadamale kolm pakkumust ASidelt Optimus Systems, Viking Security ja Alarmtec.

15. novembril esitas Alarmtec nimetatud otsuse peale vaide ning sellega seoses otsustas Tallinna Sadam infrastruktuuri hangete komisjon peatada hankelepingu sõlmimise kuni vaide läbivaatamiseni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474