6. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO nõukogu vabastas ametist juhatuse liikme Marek Zaceki

ERGO Kindlustuse nõukogu lõpetas juhatuse liikme Marek Zaceki volitused ERGO Balti äriühingute juhatustes alates 1. detsembrist.

Zaceki lahkumise põhjuseks oli juhatuse erimeelsus selles osas, kuidas peaks Balti riikides äri ajama, teatas kindlustusselts.

ERGO Balti seltside nõukogu esimees Thomas Hans Schrimer ja ERGO Balti seltside juhatuse esimees Kestutis Bagdonavicius soovisid firma pressiteate järgi Marek Zacekile edu ja põnevaid väljakutseid edaspidiseks.

ERGO Balti kindlustusseltside juhatus jätkab uue juhatuse liikme tööleasumiseni neljaliikmelisena, seda juhib Kestutis Bagdonavicius. Juhatuse liikmeist vastutab Saulius Jokubaitis varakindlustuse äritegevuse eest, Deniss Sazonovs investeeringute, elu-, ravikindlustuse ja pensioni äritegevuse eest ning Sergei Vahnitski kolme riigi administratiivse juhtimise eest. Turunduse ja müügi vastutusvaldkonda juhib ajutiselt Jokubaitis.

ERGO Fundsi juhatuse esimeheks kinnitati Alo Alunurm, juhatuse liikmetena jätkavad Ege Metsandi ja Aiste Rudzinskyte.

Ligi 400 000 kliendiga kahjukindlustusgrupp ERGO tegutseb Eesti, Läti ja Leedu elu-, tervise- ja kahjukindlustusturul ning Eesti ja Leedu pensionifondide turul. ERGO seltsid Baltimaades kuuluvad suurde Euroopa kindlustusgruppi, mis teenindab 40 miljonit klienti enam kui 30 Euroopa ja Aasia riigis. Kindlustusgrupi enamusaktsionär on edasikindlustuskontsern Munich Re.

Viis aastat tagasi 26,5 protsenti Eesti kindlustusturust omanud ERGO turuosa on hetkel 19,6 protsenti.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474