25. veebruar 2011

Kohtla-Järve Soojus investeeris 12 miljonit eurot soojuselektrijaama

Tuleval nädalal avatakse AhtmesKohtla-Järve Soojuse Ahtme soojuselektrijaama (SEJ) tipu- ja reservkoormuse katlamaja, millesse investeeriti 12,5 miljonit eurot.

Rajatud 100 MW soojusvõimsusega gaasiküttel katlamajaga tagatakse Jõhvi ja Kohtla-Järve Ahtme linnaosa soojusenergiaga varustamine kütmise tipphooajal ja vajaliku võimsuse reservi, teatas Kohtla-Järve Soojus. Kogu Ahtme SEJ tipu- ja reservkoormuse katlamaja rajamise investeering ulatus ca 12,5 miljoni euroni.

AS Kohtla-Järve Soojus käitleb soojus- ja elektrienergia koostootmisjaama Ahtmes ning Ahtme-Jõhvi soojusvõrke. AS Kohtla-Järve Soojus varustab kaugküttega Jõhvi linna, Kohtla-Järve Ahtme linnaosa ja Jõhvi valla elanikke, ettevõtteid ja organisatsioone.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474