7. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kallas: riigiettevõtete juhtide palgal ei peaks lage olema

Reformierakonna ridades riigikokku valitud advokaadi Kaja Kallase hinnangul ei peaks riigiettevõtete juhtide palkadele lage seadma.

"Riigile kuuluvad firmad konkureerivad eraettevõtete ja sageli mitte kodumaiste ettevõtjate, vaid välismaistega," selgitas Kallas." Selleks, et saada riigiettevõtteid juhtima pädevaid inimesi, peab nende palk teiste samalaadsete ettevõtete juhtide palkadega võrreldes olema konkurentsivõimeline. Ülempiiri sätestamine tundub ebamõistlik."

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474