18. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Salva Kindlustus maksis märtsis välja 1,13 mln eurot

Salva Kindlustus maksis tänavu märtsis kahjujuhtumite eest kokku üle 1,13 miljoni euro hüvitisi, mis on 3% võrra enam kui eelmisel aastal, teatas ettevõte.

Aasta esimese kolme kuuga on Salva Kindlustuse poolt kogutud kindlustusmaksed jäänud 2010. aastaga sarnasele tasemele, olles vähenenud veidi üle 1%.

Aasta esimese kvartaliga on Salva Kindlustuse poolt kõikides kindlustusliikides välja makstud hüvitiste kogusumma võrreldes eelmise aasta sama perioodiga siiski suurenenud, paljuski talveperioodile iseloomulike kahjujuhtumite keskmisest suurema arvu tõttu on Salva hüvituste summa tõusnud 5%.

Salva Kindlustuse AS on 1993. aastal loodud kahjukindlustusselts, mille turuosa on Statistikaameti andmetel ligi 8%. Salva Kindlustus pakub era- ja äriklientidele kõiki enamlevinud kahjukindlustustooteid ning omab 20 esindust ja müügipunkti üle Eesti.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474