20. aprill 2011

Mihkelson: nõue on tõenäoliselt poliitiline

Nõue, millele viitavad Youtube'is avaldatud videos röövitud eestlased, on tõenäoliselt poliitiline, kommenteeris riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson.

„Kõige tähtsam selle videolõigu juures on see, et meie kodanikud on suure tõenäosusega elus ja terved. Videost ei selgu, missugune on neljale riigile - Liibanonile, Saudi Araabiale, Jordaaniale ja Prantsusmaale - esitatud nõue ja millele meie kodanikud etteantud tekstis viitavad, kuid suure tõenäosusega on tegemist poliitilise nõudega,“ ütles Mihkelson.

Riigikogu väliskomisjoni uus koosseis on teemat varem käsitlenud oma kahel istungil. Antud teema oli kõne all ka Mihkelsoni tänasel kohtumisel Egiptuse suursaadiku Maasoum Marzoukiga, kes lubas, et Egiptus annab kogu endast sõltuva abi meie röövitud kodanike vabastamiseks.

Aripaev.ee kirjutas täna, et videokeskkonda Youtube on üles pandud video, kus Liibanonis röövitud Eesti mehed pöörduvad abipalvega Liibanoni peaministri, Saudi Araabia ning Jordaania kuninga ja Prantsusmaa presidendi poole, paludes, et nood teeks kõik, mis nad suudavad, et mehed koju tagasi saaks.

 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474