2. mai 2011

Paet: bin Ladeni surm on löök rahvusvahelisele terrorismile

Välisminister Urmas Paeti hinnangul on Osama bin Ladeni hukkumine väga tugev löök rahvusvahelisele terrorismile.

"Sündmused ja teated on päris värsked, aga esmase reaktsioonina võib kindlasti öelda, et kuna Osama bin Laden on viimasel kümnendil või isegi pikema perioodi jooksul olnud rahvusvahelises terrorismis sümboli tähtsusega isik, siis tema kõrvaldamine on kindlasti väga selge ja tugev löök ka rahvusvahelisele terrorismile," rääkis Paet intervjuus ETV hommikuprogrammile "Terevisioon".

"Julgeoleku seisukohalt on see samm kindlasti oluline ja võiks iseenesest aidata kaasa rahvusvahelise julgeoleku paranemisele, seda just eduka terrorismivastase võitluse kaudu, sest tegemist on olnud sümboliks kujunenud tegelasega," lisas minister.

Paeti sõnul ei plaani välisministeerium esialgu reisihoiatusi laiendada.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474