2. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paet: bin Ladeni surm on löök rahvusvahelisele terrorismile

Välisminister Urmas Paeti hinnangul on Osama bin Ladeni hukkumine väga tugev löök rahvusvahelisele terrorismile.

"Sündmused ja teated on päris värsked, aga esmase reaktsioonina võib kindlasti öelda, et kuna Osama bin Laden on viimasel kümnendil või isegi pikema perioodi jooksul olnud rahvusvahelises terrorismis sümboli tähtsusega isik, siis tema kõrvaldamine on kindlasti väga selge ja tugev löök ka rahvusvahelisele terrorismile," rääkis Paet intervjuus ETV hommikuprogrammile "Terevisioon".

"Julgeoleku seisukohalt on see samm kindlasti oluline ja võiks iseenesest aidata kaasa rahvusvahelise julgeoleku paranemisele, seda just eduka terrorismivastase võitluse kaudu, sest tegemist on olnud sümboliks kujunenud tegelasega," lisas minister.

Paeti sõnul ei plaani välisministeerium esialgu reisihoiatusi laiendada.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474